Kas vajame toiduvärve?

Kuupäev:

Tekst: Kaarel Adamberg

Toiduvärvid on lisaained, mis annavad toidule värvuse või taastavad selle pärast töötlemist. Levinud arvamuse järgi peavad toidud, eriti maiustused ja joogid, olema värvilised. Ometi ei pea alati kasutama erilisi lisaaineid, sest värvuse säilimise tagab õige tehnoloogia.

Jagan artiklit

Liitu uudiskirjaga

- Saadame sulle uudiseid Loodusajakirja värskete väljaannete ja muude olulisemate teemade kohta

Viimased artiklid

Artiklid tellijatele

TEGUTSE TEADLIKULT | Võõrliigiteadlik aiapidamine

Tekst: Martin Tikk Fotod: Merike Linnamägi Agaralt aiandusega tegeledes võib...

VESTLUSRING | Rahvusloom hundi viis aastat: lambakasvatajate vapiloom

Jüripäeval, 23. aprillil 2018 kuulutati saates „Osoon“ välja Eesti...

Looduse taastamine: kalapääsud paisudele

Teostus: Andrei Kupjanski / Loodusajakiri

Maarja-Magdaleena, kõige piibellikuma nimega kihelkond

Tekst: Mait Sepp, Taavi Pae Palamuse kihelkonna on kirjutanud kuulsaks...