Ülitöödeldud toit

Kuupäev:

Mis on ülitöödeldud toit ning kuidas seda poes ära tunda? Miks ülitöödeldud toit on ahvatlev? Kuidas ülitöödeldud toidu söömine mõjutab inimese seedekulgla mikroobikooslust? Mis on toidukõrb? Saatekülaliseks on Tallinna tehnikaülikooli keemia ja biotehnoloogia instituudi vanemlektor Kristel Vene.

https://kuku.pleier.ee/podcast/loodusajakiri/182776

Jagan artiklit

Liitu uudiskirjaga

- Saadame sulle uudiseid Loodusajakirja värskete väljaannete ja muude olulisemate teemade kohta

Viimased artiklid

Teised artiklid

EESTI RAAMAT 500 | Lapsepõlve raamaturiiuli maiuspala: Fred Jüssi „Rebasetund“

Tekst: PIRET PAPPEL Kasvasin üles kohas, kus loodus oli ülimalt...

Looduskaitsekuu nuputamisülesanne

Mai on looduskaitsekuu, mida Eestis on tähistatud alates 1980....

AASTA SAMMAL | Roosiaed metsas

Tekst: KAI VELLAK, NELE INGERPUU Nimetus „roossammal“ jääb hästi meelde;...

TEGUTSEMISJUHEND | Teod ja nälkjad aias: kas kahjurid või kasulikud kaaslased?

Fotolt on näha nälkjate võõrliikide suurus võrreldes meie tavalise...