Ülitöödeldud toidu salakavalas haardes

Kuupäev:

Kristel Vene

Ülitöödeldud toit mõjutab tervist. Millised need mõjud on? Miks tundub kahjulik toit inimesele erakordselt ahvatlev?

Kirjutades raamatut „Ülitöödeldud inimesed“ („Ultra Processed People”, 2023), otsustas Briti akadeemik ja arst Chris van Tulleken süüa kuu jooksul ainult ülitöödeldud toitu. Ta on nentinud:

Jagan artiklit

Liitu uudiskirjaga

- Saadame sulle uudiseid Loodusajakirja värskete väljaannete ja muude olulisemate teemade kohta

Viimased artiklid

Teised artiklid

Meie puuseeni

Teostus: Andrei Kupjanski / Loodusajakiri

Hübriidid looduses ja põllumajanduses

Teostus: Andrei Kupjanski / Loodusajakiri

Eesti Looduse 26. fotovõistluse lõpuüritus

Eesti Looduse 26. fotovõistlusele saadetud tööd on hinnatud ning...

Eesti Looduse vestlusõhtud: 19. novembril on külas Maris Hindrikson

Eesti Loodus ja Eesti looduseuurijate selts kutsuvad kolmapäeval, 19....