Ülitöödeldud toit

Kuupäev:

Mis on ülitöödeldud toit ning kuidas seda poes ära tunda? Miks ülitöödeldud toit on ahvatlev? Kuidas ülitöödeldud toidu söömine mõjutab inimese seedekulgla mikroobikooslust? Mis on toidukõrb? Saatekülaliseks on Tallinna tehnikaülikooli keemia ja biotehnoloogia instituudi vanemlektor Kristel Vene.

https://kuku.pleier.ee/podcast/loodusajakiri/182776

Jagan artiklit

Liitu uudiskirjaga

- Saadame sulle uudiseid Loodusajakirja värskete väljaannete ja muude olulisemate teemade kohta

Viimased artiklid

Teised artiklid

AASTA SEEN | Kuuse- ja männitõvestaja juurepess

Tekst: TIIA DRENKHAN-MAATEN, KARIN KÜTT, REIN DRENKHAN Tänavuse aasta seene...

EESTI RAAMAT 500 | Eestikeelsetest linnumäärajatest

Tekst: EERIK LEIBAK Eestikeelse raamatu viiesaja-aastases ajaloos leiab maakeelseid linnumäärajaid...

Liitsündmused Läänemere rannikul

Tekst: MAIT SEPP, PIIA POST Üleujutused, metsapõlengud, kuumalained, põuad ja...

SEIK | Kõrvemaa sügises FRED JÜSSI JÄLGEDES

Tekst: JUHANI PÜTTSEPP Fotod: INGMAR MUUSIKUS Kui Fred Jüssi sulest...